Acnebehandeling in Bleiswijk bij Huidzorg Medisch Hart Bleiswijk

Eerste consult gratis

Vragen of een afspraak maken voor uw eerste gratis consult
Vul uw telefoonnummer in en één van onze huidtherapeuten belt u terug:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Huidzorg Medisch hart Bleiswijk kunt u terecht als u last heeft van acne. De huidtherapeut zal voor u een persoonlijk behandelplan opstellen en u begeleiden bij het verminderen van de klachten die zijn ontstaan. Alle huidtherapeuten bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk (onderdeel van Huidtherapeut NL) hebben de HBO opleiding Huidtherapie afgerond en zijn kwaliteit geregistreerd. Dit betekent dat de huidtherapeuten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen de Huidtherapie.
Daarnaast heeft Huidtherapeut NL contracten met alle zorgverzekeraars dus kan er bij acnebehandelingen in sommige gevallen aanspraak gedaan worden op de aanvullende verzekering.

In de praktijk van Huidzorg medisch hart Bleiswijk wordt gewerkt met chemische peelings en producten van Lira Clinical. Lira Clinical heeft vele soorten peelings en producten waardoor voor iedereen een uniek behandelplan opgesteld kan worden om de klachten zo goed mogelijk aan te pakken.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Er zal ten alle tijden eerst een gratis en vrijblijvende intake worden ingepland. Tijdens deze intake zullen uw gegevens en relevante medische geschiedenis worden doorgenomen. Vervolgens vindt er een kort onderzoek plaats waarbij de huid geïnspecteerd zal worden. Aan de hand van de gegevens en het onderzoek zal een behandelplan worden opgesteld.

Er zullen altijd adviezen worden gegeven hoe u het beste om kunt gaan met uw huid. Daarnaast worden er adviezen gegeven met welke producten en werkzame ingrediënten u het beste resultaat kunt bereiken.
Ook zal er gekeken worden of u in aanmerking komt voor behandelingen in de praktijk. Bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk passen wij de volgende behandelingen toe bij (actieve) acne:

 • Standaard acne behandeling (zonder chemische peeling)
 • Acne behandeling met chemische peeling
acne littekens behandeling

Standaard Acnebehandeling (zonder chemische peeling)

Een standaard acnebehandeling wordt ook wel een reinigende behandeling genoemd. Bij deze behandeling zal de huid zowel oppervlakkig als diep worden gereinigd en er wordt afgesloten met een intensieve voeding voor de huid. Door de producten die gebruikt worden tijdens de behandeling zal de barrièrefunctie van de huid verbeteren en zal de hydratatie bevorderd worden. Wanneer de huid beter in balans komt, kunnen onzuiverheden ook verminderen en de huid beter zelfstandig herstellen. Reinigende acnebehandelingen kunnen goed ingezet worden bij een extreem gevoelige huid of wanneer er bijvoorbeeld medicatie gebruikt wordt voor de acne waardoor het toepassen van een chemische peeling niet mogelijk is.

De volgende stappen worden bij een reinigende behandeling doorlopen:

 1. Oppervlakkige reiniging: De huid wordt twee keer gereinigd met producten die afgestemd zijn op uw huid. Er kan gebruik gemaakt worden van lage concentraties van zuren zoals salicylzuur en melkzuur om oppervlakkig talg en vuil te verwijderen.
 2. Ontsmetten/ exfoliëren: Met een speciale lotion wordt de huid ontsmet en zullen de laatste restjes oppervlakkig talg worden verwijderd. Dit wordt als voorbereiding én afsluiting toegepast bij de diepte reiniging.
 3. Diepte reiniging: Hierbij zullen zorgvuldig de onzuiverheden zoals mee- eters en puistjes behandelt worden. De huidtherapeut maakt waar nodig gebruik van een klein steriel naaldje om de puistjes in te prikken. Deze methode minimaliseert de kans op het ontstaan van littekens. Na de diepte reiniging wordt de huid weer ontsmet met de lotion.
 4. Verzorging/ Afsluiting: Afgestemd op uw behandelplan en huidtype zal er gekozen worden voor een masker om de huid te kalmeren en wordt er afgesloten met de juiste verzorging voor uw huid. De laatste stap bevat in de meeste gevallen ook een SPF om uw huid na de behandeling te beschermen tegen de zon.

Acnebehandeling met chemische peeling

Bij acnebehandelingen met chemische peelings zal er dieper in de huid gewerkt worden. Een chemische peeling is een vloeistof die aangebracht wordt op de huid. In deze vloeistof zijn concentraties van verschillende zuren aanwezig. De zuren zorgen ervoor dat het bovenste huidlaagje zal verdunnen (dit is niet waarneembaar met het blote oog). Door de peeling zullen verschillende cellen in de huid gestimuleerd worden. Bij acne wordt voornamelijk gericht op het verminderen van de ontstekingen en talg en op het verbeteren van de hydratatie en huidbarrière.
De chemische peelings van Lira clinical zijn, in tegenstelling tot sommige andere peelings, geschikt voor alle huidtypen en indicaties. Daarnaast zullen door de helende ingrediënten minimale bijwerkingen optreden (roodheid, schilfering etc.).
De huid verandert constant. Daarom zal de huidtherapeut voorafgaand aan iedere behandeling de huid beoordelen. Het is belangrijk om te kijken wat de huid op dat moment nodig heeft en wat het aankan. Met de verschillende producten en peelings van Lira Clinical is het mogelijk om behandelingen aan te passen naar de behoefte van de huid. Hierdoor krijgt iedereen bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk een uniek behandelplan.

De volgende stappen worden bij een acnebehandeling met peeling doorlopen:

Stap 1, 2 en 3 van een standaard acnebehandeling wordt ook toegepast bij het protocol van een behandeling mét chemische peeling. Dit betekent dat de huid eerst oppervlakkig gereinigd wordt, vervolgens wordt de huid zorgvuldig ontsmet en worden ontstekingen en verstopte poriën behandelt. Na de huid weer goed te hebben ontsmet kan een peeling worden aangebracht. De peeling kan een licht branderig gevoel geven en/of warm aanvoelen. Er zal goed besproken worden wat u kunt verwachten van de desbetreffende peeling.
In sommige gevallen wordt de chemische peeling geneutraliseerd met een koud kompres. In andere gevallen verliest de chemische peeling na een aantal minuten zelf zijn werking.
De laatste stap is het voeden en beschermen van de huid doormiddel van het aanbrengen van verzorging afgestemd op uw huid en de peeling die u zojuist heeft gehad. Er zal na een peeling altijd worden afgesloten met het aanbrengen van een zonbescherming.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen wat nodig is om het behandeldoel te bereiken is vooraf niet precies in te schatten. Bij aanvang van het behandeltraject zal worden geadviseerd elke 2-4 weken naar de praktijk te komen voor een behandeling. Bij een behandeltraject mét chemische peeling wordt er in ieder geval een kuur van 4-5 behandelingen geadviseerd.
Naarmate de huid rustiger wordt kan de behandelfrequentie geleidelijk worden verlaagd. Omdat acne vaak ook een lichamelijke oorzaak heeft (denk hierbij aan hormonen etc.) is het belangrijk om het resultaat de onderhouden. Dit kan gedaan worden door thuis de juiste producten te gebruiken en met enige regelmaat een behandeling te ondergaan.

Verwachting van de behandeling

Een standaard behandeling van het gelaat duurt 30 minuten. Afhankelijk van de ernst en de grootte van het behandelgebied kunnen er ook langere behandelingen gepland worden. Tijdens de behandeling is er ruimte om vragen te stellen en wordt elke behandelkeuze uitgelegd. Na een behandeling met chemische peelings kan de huid rood zien. Deze roodheid trekt meestal na een paar uur na de behandeling weer weg. De eerste paar dagen zal de huid gevoeliger zijn dan normaal, dit komt doordat de peeling en haar ingrediënten hun werk zullen doen. Het is belangrijk om de huid met rust te laten en te verzorgen met milde producten. De belangrijkste leefregels tijdens het behandeltraject worden in het intakegesprek met u besproken.

Resultaten behandeling

Tarieven en vergoeding

Het tarief van een acnebehandeling met chemische peeling is €70,- per behandeling.
Het tarief van een acnebehandeling zonder chemische peeling is €45,- per behandeling.

Huidtherapeut NL heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat u de behandelingen voor acne in het gelaat vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. Voor de precieze vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of kunt u kijken op onze website.

Acnebehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Lira Clinical.

 • Reiniging van de huid
 • Huid scrubben
 • Verwijderen van mee-eters en puistjes
 • (optioneel) hydraterend masker
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

Acne behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de schouders en de rug. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het te behandelen gebied. 

 • Reiniging van de huid
 • Huid scrubben
 • Verwijderen van mee-eters en puistjes
 • Chemische peeling (type afhankelijk van acne soort)
 • (optioneel) hydraterend masker
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

Acne behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de schouders en de rug. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het te behandelen gebied. 

 • Reiniging van de huid
 • Vermindering van talgklierproductie door nd-yag laser behandeling
 • Verwijderen van mee-eters en puistjes
 • Chemische peeling (type afhankelijk van acne soort)
 • Hydraterend masker
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

Acne behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de schouders en de rug. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het te behandelen gebied. 

Acne littekens behandelingen

Alle acne littekenbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Lira Clinical.

 • Reiniging van de huid
 • Huid scrubben
 • Verwijderen van mee-eters
 • Peeling ( type afhankelijk van soort littekens)
 • (optioneel) hydraterend masker
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype
 • Reiniging van de huid
 • Microneelding afgestemd op huidtype en littekens
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype
 • Reiniging van de huid
 • Microneelding afgestemd op huidtype en littekens
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype
 • Reiniging van de huid
 • Microneelding afgestemd op huidtype en littekens
 • Chemische peeling (type afgestemd op huidtype)
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

De behandeling zal ten alle tijden eerst betaald moeten worden. Bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk is het mogelijk om per pin of contant te betalen. De factuur kan voor u geprint of gemaild worden. Deze kunt u vervolgens zelf indienen bij uw verzekering.

Bereikbaarheid

Huidzorg medisch Hart Bleiswijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Medisch Hart Bleiswijk. Het gezondheidscentrum bevindt zich aan het begin van de Dorpstraat.

Openbaarvervoer: De dichtstbijzijnde bushalte is de Lijsterlaan in Bleiswijk. De halte ligt op vier minuten loopafstand van de praktijk. Loop vanaf de bushalte naar het noorden richting de Dorpstraat. Na 350 meter bevindt zich het gezondheidscentrum zich aan uw rechterhand.

Auto: Huidzorg Medisch Hart Bleiswijk is makkelijk te bereiken met de auto. Voor het gezondheidscentrum waar de praktijk zich bevindt zijn gratis parkeerplekken beschikbaar voor de bezoekers van het gezondheidscentrum.

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is hierdoor ook goed te bereiken met een rollator of rolstoel.
Als u het gebouw betreedt ziet u rechts van u de algemene balie en stoelen staan. U hoeft zich niet te melden. U kunt plaatsnemen op een van de stoelen.
Uw huidtherapeut zal u daar komen halen.

Afspraak maken

U kunt altijd een gratis en vrijblijvende intake inplannen bij een van onze huid- en oedeemtherapeuten.
De Huid- en oedeemtherapeuten van Huidtherapeut NL zijn allemaal geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Inhoudsopgave

Huidzorg Medisch Hart Bleiswijk

Dorpsstraat 3, 2665 BG Bleiswijk (Lansingerland)

Openingstijden

Maandag
09:00 – 17:30
Dinsdag
11:00 – 19:30 (Op even weken geopend, oneven weken gesloten)
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 – 17:30
Vrijdag
11:00 – 19:30

Eerste consult gratis

Vragen of een afspraak maken voor uw eerste gratis consult
Vul uw telefoonnummer in en één van onze huidtherapeuten belt u terug:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Huidzorg Medisch hart Bleiswijk kunt u terecht als u last heeft van acne. De huidtherapeut zal voor u een persoonlijk behandelplan opstellen en u begeleiden bij het verminderen van de klachten die zijn ontstaan. Alle huidtherapeuten bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk (onderdeel van Huidtherapeut NL) hebben de HBO opleiding Huidtherapie afgerond en zijn kwaliteit geregistreerd. Dit betekent dat de huidtherapeuten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen de Huidtherapie.
Daarnaast heeft Huidtherapeut NL contracten met alle zorgverzekeraars dus kan er bij acnebehandelingen in sommige gevallen aanspraak gedaan worden op de aanvullende verzekering.

In de praktijk van Huidzorg medisch hart Bleiswijk wordt gewerkt met chemische peelings en producten van Lira Clinical. Lira Clinical heeft vele soorten peelings en producten waardoor voor iedereen een uniek behandelplan opgesteld kan worden om de klachten zo goed mogelijk aan te pakken.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Er zal ten alle tijden eerst een gratis en vrijblijvende intake worden ingepland. Tijdens deze intake zullen uw gegevens en relevante medische geschiedenis worden doorgenomen. Vervolgens vindt er een kort onderzoek plaats waarbij de huid geïnspecteerd zal worden. Aan de hand van de gegevens en het onderzoek zal een behandelplan worden opgesteld.

Er zullen altijd adviezen worden gegeven hoe u het beste om kunt gaan met uw huid. Daarnaast worden er adviezen gegeven met welke producten en werkzame ingrediënten u het beste resultaat kunt bereiken.
Ook zal er gekeken worden of u in aanmerking komt voor behandelingen in de praktijk. Bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk passen wij de volgende behandelingen toe bij (actieve) acne:

 • Standaard acne behandeling (zonder chemische peeling)
 • Acne behandeling met chemische peeling
acne littekens behandeling

Standaard Acnebehandeling (zonder chemische peeling)

Een standaard acnebehandeling wordt ook wel een reinigende behandeling genoemd. Bij deze behandeling zal de huid zowel oppervlakkig als diep worden gereinigd en er wordt afgesloten met een intensieve voeding voor de huid. Door de producten die gebruikt worden tijdens de behandeling zal de barrièrefunctie van de huid verbeteren en zal de hydratatie bevorderd worden. Wanneer de huid beter in balans komt, kunnen onzuiverheden ook verminderen en de huid beter zelfstandig herstellen. Reinigende acnebehandelingen kunnen goed ingezet worden bij een extreem gevoelige huid of wanneer er bijvoorbeeld medicatie gebruikt wordt voor de acne waardoor het toepassen van een chemische peeling niet mogelijk is.

De volgende stappen worden bij een reinigende behandeling doorlopen:

 1. Oppervlakkige reiniging: De huid wordt twee keer gereinigd met producten die afgestemd zijn op uw huid. Er kan gebruik gemaakt worden van lage concentraties van zuren zoals salicylzuur en melkzuur om oppervlakkig talg en vuil te verwijderen.
 2. Ontsmetten/ exfoliëren: Met een speciale lotion wordt de huid ontsmet en zullen de laatste restjes oppervlakkig talg worden verwijderd. Dit wordt als voorbereiding én afsluiting toegepast bij de diepte reiniging.
 3. Diepte reiniging: Hierbij zullen zorgvuldig de onzuiverheden zoals mee- eters en puistjes behandelt worden. De huidtherapeut maakt waar nodig gebruik van een klein steriel naaldje om de puistjes in te prikken. Deze methode minimaliseert de kans op het ontstaan van littekens. Na de diepte reiniging wordt de huid weer ontsmet met de lotion.
 4. Verzorging/ Afsluiting: Afgestemd op uw behandelplan en huidtype zal er gekozen worden voor een masker om de huid te kalmeren en wordt er afgesloten met de juiste verzorging voor uw huid. De laatste stap bevat in de meeste gevallen ook een SPF om uw huid na de behandeling te beschermen tegen de zon.

Acnebehandeling met chemische peeling

Bij acnebehandelingen met chemische peelings zal er dieper in de huid gewerkt worden. Een chemische peeling is een vloeistof die aangebracht wordt op de huid. In deze vloeistof zijn concentraties van verschillende zuren aanwezig. De zuren zorgen ervoor dat het bovenste huidlaagje zal verdunnen (dit is niet waarneembaar met het blote oog). Door de peeling zullen verschillende cellen in de huid gestimuleerd worden. Bij acne wordt voornamelijk gericht op het verminderen van de ontstekingen en talg en op het verbeteren van de hydratatie en huidbarrière.
De chemische peelings van Lira clinical zijn, in tegenstelling tot sommige andere peelings, geschikt voor alle huidtypen en indicaties. Daarnaast zullen door de helende ingrediënten minimale bijwerkingen optreden (roodheid, schilfering etc.).
De huid verandert constant. Daarom zal de huidtherapeut voorafgaand aan iedere behandeling de huid beoordelen. Het is belangrijk om te kijken wat de huid op dat moment nodig heeft en wat het aankan. Met de verschillende producten en peelings van Lira Clinical is het mogelijk om behandelingen aan te passen naar de behoefte van de huid. Hierdoor krijgt iedereen bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk een uniek behandelplan.

De volgende stappen worden bij een acnebehandeling met peeling doorlopen:

Stap 1, 2 en 3 van een standaard acnebehandeling wordt ook toegepast bij het protocol van een behandeling mét chemische peeling. Dit betekent dat de huid eerst oppervlakkig gereinigd wordt, vervolgens wordt de huid zorgvuldig ontsmet en worden ontstekingen en verstopte poriën behandelt. Na de huid weer goed te hebben ontsmet kan een peeling worden aangebracht. De peeling kan een licht branderig gevoel geven en/of warm aanvoelen. Er zal goed besproken worden wat u kunt verwachten van de desbetreffende peeling.
In sommige gevallen wordt de chemische peeling geneutraliseerd met een koud kompres. In andere gevallen verliest de chemische peeling na een aantal minuten zelf zijn werking.
De laatste stap is het voeden en beschermen van de huid doormiddel van het aanbrengen van verzorging afgestemd op uw huid en de peeling die u zojuist heeft gehad. Er zal na een peeling altijd worden afgesloten met het aanbrengen van een zonbescherming.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen wat nodig is om het behandeldoel te bereiken is vooraf niet precies in te schatten. Bij aanvang van het behandeltraject zal worden geadviseerd elke 2-4 weken naar de praktijk te komen voor een behandeling. Bij een behandeltraject mét chemische peeling wordt er in ieder geval een kuur van 4-5 behandelingen geadviseerd.
Naarmate de huid rustiger wordt kan de behandelfrequentie geleidelijk worden verlaagd. Omdat acne vaak ook een lichamelijke oorzaak heeft (denk hierbij aan hormonen etc.) is het belangrijk om het resultaat de onderhouden. Dit kan gedaan worden door thuis de juiste producten te gebruiken en met enige regelmaat een behandeling te ondergaan.

Verwachting van de behandeling

Een standaard behandeling van het gelaat duurt 30 minuten. Afhankelijk van de ernst en de grootte van het behandelgebied kunnen er ook langere behandelingen gepland worden. Tijdens de behandeling is er ruimte om vragen te stellen en wordt elke behandelkeuze uitgelegd. Na een behandeling met chemische peelings kan de huid rood zien. Deze roodheid trekt meestal na een paar uur na de behandeling weer weg. De eerste paar dagen zal de huid gevoeliger zijn dan normaal, dit komt doordat de peeling en haar ingrediënten hun werk zullen doen. Het is belangrijk om de huid met rust te laten en te verzorgen met milde producten. De belangrijkste leefregels tijdens het behandeltraject worden in het intakegesprek met u besproken.

Resultaten behandeling

Tarieven en vergoeding

Het tarief van een acnebehandeling met chemische peeling is €70,- per behandeling.
Het tarief van een acnebehandeling zonder chemische peeling is €45,- per behandeling.

Huidtherapeut NL heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat u de behandelingen voor acne in het gelaat vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. Voor de precieze vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of kunt u kijken op onze website.

Acnebehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Lira Clinical.

 • Reiniging van de huid
 • Huid scrubben
 • Verwijderen van mee-eters en puistjes
 • (optioneel) hydraterend masker
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

Acne behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de schouders en de rug. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het te behandelen gebied. 

 • Reiniging van de huid
 • Huid scrubben
 • Verwijderen van mee-eters en puistjes
 • Chemische peeling (type afhankelijk van acne soort)
 • (optioneel) hydraterend masker
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

Acne behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de schouders en de rug. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het te behandelen gebied. 

 • Reiniging van de huid
 • Vermindering van talgklierproductie door nd-yag laser behandeling
 • Verwijderen van mee-eters en puistjes
 • Chemische peeling (type afhankelijk van acne soort)
 • Hydraterend masker
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

Acne behandelingen kunnen worden toegepast op het gezicht, de schouders en de rug. De uiteindelijke prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het te behandelen gebied. 

Acne littekens behandelingen

Alle acne littekenbehandelingen worden uitgevoerd met producten van Lira Clinical.

 • Reiniging van de huid
 • Huid scrubben
 • Verwijderen van mee-eters
 • Peeling ( type afhankelijk van soort littekens)
 • (optioneel) hydraterend masker
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype
 • Reiniging van de huid
 • Microneelding afgestemd op huidtype en littekens
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype
 • Reiniging van de huid
 • Microneelding afgestemd op huidtype en littekens
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype
 • Reiniging van de huid
 • Microneelding afgestemd op huidtype en littekens
 • Chemische peeling (type afgestemd op huidtype)
 • Huid herstellend en voedend serum
 • Dagverzorging met spf aangepast op uw huidtype

De behandeling zal ten alle tijden eerst betaald moeten worden. Bij Huidzorg medisch hart Bleiswijk is het mogelijk om per pin of contant te betalen. De factuur kan voor u geprint of gemaild worden. Deze kunt u vervolgens zelf indienen bij uw verzekering.

Bereikbaarheid

Huidzorg medisch Hart Bleiswijk is gevestigd in het gezondheidscentrum Medisch Hart Bleiswijk. Het gezondheidscentrum bevindt zich aan het begin van de Dorpstraat.

Openbaarvervoer: De dichtstbijzijnde bushalte is de Lijsterlaan in Bleiswijk. De halte ligt op vier minuten loopafstand van de praktijk. Loop vanaf de bushalte naar het noorden richting de Dorpstraat. Na 350 meter bevindt zich het gezondheidscentrum zich aan uw rechterhand.

Auto: Huidzorg Medisch Hart Bleiswijk is makkelijk te bereiken met de auto. Voor het gezondheidscentrum waar de praktijk zich bevindt zijn gratis parkeerplekken beschikbaar voor de bezoekers van het gezondheidscentrum.

De praktijk bevindt zich op de begane grond en is hierdoor ook goed te bereiken met een rollator of rolstoel.
Als u het gebouw betreedt ziet u rechts van u de algemene balie en stoelen staan. U hoeft zich niet te melden. U kunt plaatsnemen op een van de stoelen.
Uw huidtherapeut zal u daar komen halen.

Afspraak maken

U kunt altijd een gratis en vrijblijvende intake inplannen bij een van onze huid- en oedeemtherapeuten.
De Huid- en oedeemtherapeuten van Huidtherapeut NL zijn allemaal geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.