Tatoeageverwijdering

Bij Huidtherapeut.NL worden ongewenste tatoeages, permanente make-up, dirt tatoos en pigmentvlekjes verwijderd met behulp van de TattooStar laser. Dit is een medisch gecertificeerde apparaat. U wordt behandeld door een HBO-geschoolde en kwaliteit-geregistreerde huidtherapeut. Wanneer u aanvullende verzekerd bent, kunt u mogelijk de laserbehandeling in het gelaat vergoed kunt krijgen. Op dit moment is het alleen mogelijk op onze locatie in Tiel.

Hoe werkt de laser?

Een laser geeft energie af aan de huid. Verschillende typen pigment moeten met verschillende golflengtes behandeld worden. De TattooStar laser kan op vier verschillende golflengtes werken. Hierdoor kunnen we de meeste vormen van pigmentschade behandelen. De laserpuls wordt door het ongewenste pigment opgevangen en geabsorbeerd. Tijdens de absorptie wordt de laserpuls omgezet in warmte. Door de optimale golflengte te kiezen kan het ongewenste pigment selectief worden vernietigd, zonder dat andere structuren in de huid worden aangetast. Het pigment kleurt tijdelijk donker of grijzig. Vervolgens ruimt de huid het pigment op.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Dit is afhankelijk van de diepte van het pigment in de huid en de grootte van het te behandelende gebied. Vaak zijn 3-5 behandelingen nodig om het beste resultaat te behalen. Tussen behandelingen moet minimaal 6 weken zitten. We kunnen niet van alle plekken garanderen dat ze volledig opgelicht kunnen worden.

Resultaat tatoeage laserbehandeling

Het resultaat is afhankelijk van vele factoren en verschilt per persoon. Een van de belangrijkste factoren is de dagelijkse verzorging van uw huid met thuisproducten. Huidtherapeut NL werkt met de producten van Lira Clinical.

Eerste consult gratis* en vrijblijvend

De eerste afspraak is gratis* en vrijblijvend. Tijdens de eerste afspraak, de intake, nemen we uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u door. Hierbij kijken we of er misschien sprake is van (relatieve) contra-indicatie, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is.

Aan de hand van een huidanalyse wordt een individueel behandelplan opgesteld. U krijgt informatie over de behandeling en een advies mee.

*met uitzondering van oedeem-, litteken en camouflagetherapie.

Tarieven

Tatoeageverwijdering

1 tot 5 pulsen €39
< 5 cm2 €69
<<10 cm2 €84
< 15 cm2 €99
< 20 cm2 €113
< 25 cm2 €124
< 30 cm2 €135
< 35 cm2 €145
< 40 cm2 €155
< 60 cm2 €185
> 60 cm2 Prijs bepaling op afspraak
Huidtherapeut NL