Microneedling

Microneedling is een behandelmethode waarbij kleine naaldjes op hoog tempo in de huid vibreren. Hierdoor worden de cellen in de verschillende huidlagen getriggerd waarna het natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Dit leidt tot herstel van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Een microneedling behandeling verminderd littekens, fijne lijntjes, pigmentstoornissen, grove poriën en roodheid van couperose. Daarnaast zorgt het voor verbetering van huidstructuur, werkt het preventief tegen huidveroudering en is het geschikt voor rosacea type I.

Onze huidtherapeuten zullen aan de hand van uw klachten zorgvuldig een analyse maken om te bepalen of microneedling geschikt is voor uw huid.

Behandelingen Microneedling Acne Littekens Grove Porien

Behandelmogelijkheden

Microneedling wangen en voorhoofd of hele gelaat

Deze behandeling estaat uit de reiniging van de huid, microneedling afgestemd op huidtype, huid herstellende en voedend serum en dagverzorging met spf.

Microneedling lokaal bij littekens op het lichaam

Deze behandeling bestaat uit de reiniging van de huid, microneedling afgestemd op huidtype, huid herstellende en voedend serum en dagverzorging met spf.

Microneedling i.c.m. peeling gehele gelaat

Deze behandeling bestaat uit de reiniging van de huid, microneedling afgestemd op huidtype en littekens, chemische peeling, huid herstellende en voedend serum en dagverzorging met spf.’

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Afhankelijk van de behandelindicatie adviseren wij tussen de 4 en 6 behandelingen met een interval van 2 tot 8 weken. Het uiteindelijke resultaat is echter pas zichtbaar na enkele maanden. 

Wij vertellen u welke producten u voorafgaande, tijdens en na de behandeling kunt gebruiken voor het beste resultaat.

Eerste consult gratis en vrijblijvend

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens de eerste afspraak, de intake, nemen we uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u door. Hierbij kijken we of er misschien sprake is van (relatieve) contra-indicatie, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is.
We kijken ook goed naar de huid en stellen aan de hand van deze huidanalyse vervolgens een individueel behandelplan op . U krijgt informatie over de behandeling en een advies mee.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Wanneer microneedling wordt ingezet om acne(littekens), hyperpigmentatie in het gezicht of littekens na brandwonden of operatie te verminderen, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding. Deze vergoeding komt uit het aanvullende pakket. Soms is er een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist om in aanmerking te komen voor de vergoeding.

Acnetherapie, camouflagetherapie, laserontharing en oedeemtherapie  worden door de meeste verzekeringsmaatschappijen (deels) vergoed. Vraag uw huidtherapeut om advies als u twijfelt of  een bepaalde behandeling vergoed wordt.

Inhoudsopgave

Huidtherapeut Team

Vragen?

Bespreek uw huidprobleem
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online

  • De beste tips voor het verzorgen van uw huid en al onze aanbiedingen direct in uw mailbox?Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huidtherapeut Team

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een
gratis consult?
Onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten helpen u graag verder!

Vul het formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

U kunt ook bellen naar
088-5053200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunt een een afspraak maken?

Op basis van de adviezen en informatie van Ministerie van VWS en de richtlijnen van het RIVM (30 april) gaan wij de reguliere zorg weer opschalen. Om die hervatting voor u en voor ons zo veilig mogelijk te maken zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk. We stellen het dan ook erg op prijs als u dit bericht goed gelezen heeft en onderstaande vragen beantwoordt bij het maken van een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.