Camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een behandeling waarbij een verkleuring van de huid of een litteken met behulp van huidbehandelingen of camouflerende crèmes worden vervaagd. 

Behandelingen Camouflagetherapie Lira Derma Color

Behandelmogelijkheden

In de praktijken van Huidtherapeut NL worden twee soort camouflage crèmes aangeboden: Dermacolor en Lira BB crème.

Dermacolor

Deze camouflage crème is speciaal ontwikkeld om kleurafwijkingen van de huid, littekens en tatoeages te camoufleren. De crème is eenvoudig aan te brengen, is water- en veegvast, hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypes

Lira Clinical BB crème

Deze camouflage is op foundation basis. Het een zeer licht en ademende camouflage crème. Het product is geschikt om sproeten, roodheid en oppervlakkige littekens te camoufleren. De crème bevat een SPF30 en huidherstellende ingrediënten, waardoor de crème ook geschikt is om aan te brengen na een acne- of laserbehandeling.

Daarnaast kijkt Huidtherapeut NL ook naar behandelingen die de kleurafwijking kunnen verhelpen zoals Chemische Peelings en Pigment Laseren.

Chemische peelings

Een chemische peeling veroorzaakt afschilfering van de opperhuid. De bovenste huidlaag wordt hierdoor (op de juiste wijze) verwijderd. Vernieuwing van de huid, nieuwe cellen- en collageen aanmaak worden hierdoor gestimuleerd. De mate van schilfering is afhankelijk van het type en de sterkte van de chemische peeling.

Pigment laseren

Bij pigment laseren wordt het laserlicht  opgenomen door het pigment in de pigmentvlek. Deze kleurt hierdoor tijdelijk donkerder. Binnen in de vlek worden de pigment ketens verbroken en langzaam aan door de de huid opgeruimd.

Resultaat camouflagetherapie

Eerste consult gratis en vrijblijvend

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens de eerste afspraak, de intake, nemen we uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u door. Hierbij kijken we of er misschien sprake is van (relatieve) contra-indicatie, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is.
We kijken ook goed naar de huid en stellen aan de hand van deze huidanalyse vervolgens een individueel behandelplan op . U krijgt informatie over de behandeling en een advies mee.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Acnetherapie, camouflagetherapie, laserontharing en oedeemtherapie  worden door de meeste verzekeringsmaatschappijen (deels) vergoed. Vraag uw huidtherapeut om advies als u twijfelt of  een bepaalde behandeling vergoed wordt.

Inhoudsopgave

Huidtherapeut Team

Vragen?

Bespreek uw huidprobleem
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online

  • De beste tips voor het verzorgen van uw huid en al onze aanbiedingen direct in uw mailbox?Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huidtherapeut Team

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een
gratis consult?
Onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten helpen u graag verder!

Vul het formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

U kunt ook bellen naar
088-5053200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunt een een afspraak maken?

Op basis van de adviezen en informatie van Ministerie van VWS en de richtlijnen van het RIVM (30 april) gaan wij de reguliere zorg weer opschalen. Om die hervatting voor u en voor ons zo veilig mogelijk te maken zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk. We stellen het dan ook erg op prijs als u dit bericht goed gelezen heeft en onderstaande vragen beantwoordt bij het maken van een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.