Acnebehandeling

Acne is een veel voorkomend huidprobleem. Het ontstaat vaak in de puberteit, maar kan op elke leeftijd voorkomen. Acne wordt veelal gezien in het gezicht, maar kan ook op andere lichaamsdelen voorkomen, zoals bijvoorbeeld op de rug.

Er zijn verschillende factoren die meespelen bij het ontstaan van acne. Zo kan een verhoogde talgproductie, een obstructie van de talgklier of bacteriën in de huid verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de acne. Daarnaast kunnen hormonale veranderingen, stress, lokale irritaties, het gebruik van bepaalde producten en/of geneesmiddelen acne verergeren of doen ontstaan.

Verschillende behandelmogelijkheden

In de praktijken van Huidtherapeut NL worden acne behandelingen in verschillende vormen aangeboden.

 • Standaard acnebehandeling
  Bestaat uit de reiniging van de huid, huid scrubben, verwijderen van mee-eters en pustels, masker en verzorgende crèmes.
 • Acnebehandeling met chemische peeling
  Bestaat uit de reiniging van de huid, scrub, verwijderen van mee-eters en pustels, chemische peeling en verzorgende crèmes
  De chemische peeling werkt voor acne talg oplossend, verwijderd dode huidcellen, egaliseert de huid en stimuleert de celvernieuwing.
 • Acnebehandeling met chemische peeling en laserbehandeling
  Bestaat uit de reiniging van de huid, vermindering van talgklierproductie door nd-yag laserbehandeling, verwijderen van mee-eters en pustels, chemische peeling, hydraterend masker, huid herstellende en voedend serum en dagverzorging met spf.
 • Acne litteken behandeling d.m.v. microneedling hele of deel gelaat
  Bestaat uit de reiniging van de huid, microneedling afgestemd op huidtype en littekens, huid herstellende en voedend serum en dagverzorging met spf. Microneedling is een behandeling waarbij minuscule gaatjes worden gemaakt in de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deze behandeling wordt voornamelijk ingezet om acnelittekens en verkleuring van de huid te verminderen.
 • Acne litteken behandeling d.m.v. microneedling en peeling gehele gelaat
  Bestaat uit de reiniging van de huid, microneedling afgestemd op huidtype en littekens, chemische peeling, huid herstellende en voedend serum en dagverzorging met spf.

Eerste consult gratis en vrijblijvend

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens de eerste afspraak, de intake, nemen we uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u door. Hierbij kijken we of er misschien sprake is van (relatieve) contra-indicatie, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is.
We kijken ook goed naar de huid en stellen aan de hand van deze huidanalyse vervolgens een individueel behandelplan op . U krijgt informatie over de behandeling en een advies mee.

Resultaat acne behandeling

Inhoudsopgave

Huidtherapeut Team

Vragen?

Bespreek uw huidprobleem
met één van onze therapeuten.
Maak een afspraak voor een 1e consult:
gratis en vrijblijvend.

Stel uw vraag online

 • De beste tips voor het verzorgen van uw huid en al onze aanbiedingen direct in uw mailbox?Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Huidtherapeut Team

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een
gratis consult?
Onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten helpen u graag verder!

Vul het formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

U kunt ook bellen naar
088-5053200

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunt een een afspraak maken?

Op basis van de adviezen en informatie van Ministerie van VWS en de richtlijnen van het RIVM (30 april) gaan wij de reguliere zorg weer opschalen. Om die hervatting voor u en voor ons zo veilig mogelijk te maken zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk. We stellen het dan ook erg op prijs als u dit bericht goed gelezen heeft en onderstaande vragen beantwoordt bij het maken van een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.