Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vraag of afspraak maken?

Lira Clinical

Lira Clinical Skincare Huidverzorging

In onze praktijk wordt gewerkt met de Lira Clinical producten. Het is ook mogelijk deze producten bij ons in de praktijk aan te schaffen. Samen met jou wordt gekeken naar een passend product voor jouw huid.

Lira Clinical huidverzorgingsproducten zijn in zes lijnen onderverdeeld. De Lira Clinical productlijnen kunnen worden gecombineerd om een zelfzorg-programma op maat voor jou samen te stellen

The Next Level of Skincare

PRO Line

Ontworpen om de huid te corrigeren, te herstellen en in conditie te brengen als voorbereiding op professionele behandelingen.

Bevat retinol, stamcellen uit planten (PSC), hydroxyzuren en versterkende peptiden.

Goed te gebruiken om fijne lijntjes, pigmentvlekjes en plaatselijk beschadigde huid te corrigeren.

Lira Clinical PRO Line
Lira Clinical BIO Line

BIO Line

Herstellen en terugbrengen van de huid naar een optimale gezondheid na professionele oppervlaktebehandelingen van de huid.

Vertraagt het verouderingsproces en ondersteunt bij het genezen van elke beschadigde huid

Ontstekingsremmend, bevat stamcellen van planten (PSC), krachtige antioxidanten, peptiden en helende mineralen.

Voor alle huidtypes die genezen en die optimaal gezond willen blijven.

MYSTIQ Line

Exclusieve combinatie van oude en modern aestetische geheimen met Mastiha

Krachtige helende eigenschappen, sterke peptiden, geconcentreerde plantaardige anti-verouderingsingrediënten en herstellende stamcellen van planten (PSC’s)

Intense middelen die je huid lichter maken, Mastiha en de beste natuurlijke producten om het natuurlijke verouderingsproces te remmen.

Universele huidverzorgingslijn voor alle huidtypen.

Lira Clinical MYSTIQ Line
Lira Clinical ICE Line

ICE Line

Geschikt voor de vette en acne-gevoelige huid om schade aan de huid te beheersen.

Antibacterieel keratolisch stopmiddel om de probleemhuid te kalmeren.

Bevat Benzoylperoxide, Benzoylperoxide, salicylzuur, resorcinol, stamcellen van planten (PSC) en helende mineralen.

Bedoeld om comedonen, schade door ontstekingen en acne-uitbraken te voorkomen.

SPF Line

Beschermt de huid met stamcellen van planten, peptiden door UVA/UVB bescherming

Lira Clinical ICE Line
Lira Clinical BB Line

BB Line

De 4-in-1 dagcrème voor je dagelijkse hydratatie, zonbescherming, camouflage en anti-aging. Bevat zonnefactor 30. Beschikbaar in 8 kleuren.

Ingrediënten

Lira combineert natuur en technologie in een veelzijdige huidverzorging synergie. De huidverzorgingsproducten bevatten krachtige antioxidanten, gevorderde peptideketens, botanische stamcellen uit planten (PSC), mineralen en het meest bijzondere namelijk Mastiha (een unieke ingrediënt bij Lira Clinical).

  • De plant stamcellen verhogen energie level van de huid, zodat er beter en sneller herstel plaatst kan vinden.
  • Diverse peptiden in de huidverzorgingsproducten stimuleren het herstelproces van dermaal collageen en elastine. Daarnaast hebben peptiden een verstrakkend effect op de huid.
  • Mineralen zijn natuurlijke helende componenten en de ideale ingrediënten geleider voor huidverzorging.
  • Als vrije radicalen huidcellen aanvallen dan veroorzaken ze veel van de bekende tekenen van veroudering: rimpels en bruine vlekken. Zoals hun naam impliceert, neutraliseren antioxidanten deze reactieve zuurstofverbindingen. Als antioxidanten op de huid worden aangebracht verminderen ze ontstekingen en zorgen ze tot op zekere hoogte voor bescherming van huid tegen beschadigingen. Of nu het doel is, het verbeteren van een oudere huid, pigmentkleuren te egaliseren, een slechte/ doffe huid verbeteren, ontstekingen remmen, fijne lijntjes verminderen, grove poriën of rimpels tegengaan, antioxidanten verbeteren de gezondheid en de vitaliteit van de huid in al deze gevallen. Lira gebruikt vele antioxidanten zoals Groene thee extract ,Açai en zwarte bes, Granaat appel
  • Mastiha is een exclusieve product bij Lira Clinical. De drie belangrijke functies van Mastiha zijn repareren, versterken en verlevendigen: