Your skin, our care

Do you have a skin problem
and do you want to get rid of it?
Our skin therapists look at the cause and tell you the best treatment
Covid measures
Following the press conference on December 18, 2021, we would like to inform you that skin therapy and physiotherapy are classified by law BIG under medical care profession. We therefore have no restrictions on treatments and opening hours. In other words, your treatments may continue. We do ask you maintain when possible 1,5 meter distance and wear a facemask. This can only be removed if you have treatment for your face.

Can't find what you were looking for or do you have any questions?

Please contact us via the button below for a free (video) consultation.

Treatments

Read how we treat your skin problem. If you have any questions, our therapists will be happy to answer them.

Send us your question or call us on 088-5053200.

Client reviews

S guneri
Read More
Zeer goed! Ik ben tevreden met de oedeem behandeling. Het zijn hele lieve therapeuten, zeer vriendelijk en professioneel. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je. Je krijgt goede adviezen mee. Echt een aanrader!
Aschni Bakker
Read More
Ik heb last van acne op mijn huid en werd geholpen goed geholpen. Een chemische peeling is vergeleken bij andere praktijken wel betaalbaar en dat terwijl zelfde sterkte en soorten zijn als die bij velthuis of bergman. Verder werd mijn rekening door verzekering vergoed omdat ze contracten hadden met verzekeringen.
Jeannet Muilenburg
Read More
Ik word al 5 jaar behandeld bij Huidzorg Rotterdam voor mijn lymfoedeem arm. Hier wordt voorkomen dat mijn arm pijnlijker en dikker wordtIk ben super tevreden!!
Stefanie Streng
Read More
Ik laat mijn wenkbrauwen laseren bij Huidzorg Medisch Hart. Ik ben super blij dat ik eindelijk na jaren twijfelen deze stap heb durven zetten. Laseren in het gezicht is best een eng idee maar ik ben heel blij met het resultaat en de kundigheid en service van de medewerker!
Gemma de Witte
Read More
Wat een fijne plek om te komen. Duidelijke afspraken. Ze vertellen wat je van hun kunt verwachten maar ook wat er van jou wordt verwacht. Na de eerste afspraak al duidelijk verschil. Ik ga niet zeggen had ik het maar vele jaren eerder gedaan, want aan spijt heb je niks. Maar ben heel blij dat ik gegaan ben en raad het iedereen aan!
C Blom
Read More
Heel tevreden met de oedeem behandeling. Hele fijne sfeer die mede te danken is aan alle medewerkers. In het bijzonder voor mij Melanie. Deze mensen zijn bijzonder vriendelijk en klant gericht.
Previous
Next