Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vraag of afspraak maken?

Let op! Het aanvullend verzekeringsbudget voor 2023 vervalt bijna

Aanvullend verzekeringsbudget 2023

Het jaar 2023 is bijna ten einde, mogelijk heeft u nog aanvullend verzekeringsbudget over. Lees snel verder hoe u kunt voorkomen dat deze honderden euro’s aan huidbehandelingen na 2023 komen te vervallen!

Ieder jaar opnieuw stelt de aanvullende verzekering een budget beschikbaar voor huidbehandelingen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van overbeharing, acne, vaatjes, pigmentvlekken of verheven plekjes in het gezicht kunt u voor zo’n vergoeding in aanmerking komen. Hieronder vindt u per indicatie een uitleg over de behandeling en kunt u meteen controleren of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Budget voor laserontharing

Scheren en de vaak bijkomende huidirritatie of ingegroeide haren zat? Dan is laserontharing de perfecte behandeling. Tijdens de laserbehandeling wordt het laserlicht geabsorbeerd door het pigment in de haar. Dit pigment geleidt de warmte naar beneden tot het haarzakje, waardoor deze vernietigd wordt. Hierdoor kan er geen nieuwe haar terug groeien en is deze permanent verwijderd. Omdat de de absorptie plaatsvindt door het pigment, is laserontharing niet geschikt voor lichte of grijze haren. Hiervoor wordt elektrische epilatie toegepast, dit kunt u ook vergoed krijgen in plaats van lasertherapie. 

De voordelen:

  • Niet meer scheren, epileren of waxen
  • Geen huidirritatie
  • Geen ingegroeide haren
  • Geen stoppels
  • Gladdere huidstructuur
  • Veilig voor alle huidtypes
  • Bij Huidtherapeut Nl wordt u behandeld door HBO-opgeleide huidtherapeuten die uitsluitend werken met medisch gecertificeerde apparatuur, hierdoor bent u verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

Laat geen honderden euro’s aan budget voor laserontharing vervallen!

Controleer uw polis op (laser)ontharing of klik hier om na te gaan of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Budget voor acnetherapie

Acne is een veel voorkomend huidprobleem. Het ontstaat vaak in de puberteit, maar kan op elke leeftijd voorkomen. Bij Huidtherapeut NL wordt een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld, om uw acne te behandelen. Omdat iedere huid een andere behoefte heeft, zijn er verschillende behandelingen voor acne beschikbaar: standaard acnebehandeling, acnebehandeling met chemische peeling, acne littekenbehandeling met microneedling.

Laat geen honderden euro’s aan budget voor acnebehandelingen vervallen!

Controleer uw polis op acnetherapie of klik hier om na te gaan of u voor een vergoeding in aanmerking komt.

Budget voor camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een behandeling waarbij een verkleuring van de huid of een litteken met behulp van huidbehandelingen of camouflerende crèmes worden vervaagd.

Camouflerende crèmes

In de praktijken van Huidtherapeut NL worden twee soorten camouflage crèmes aangeboden:  Lira Clinical BB crème en Dermacolor. Lira Clinical BB crème is op foundation basis. Het is een zeer licht en ademende camouflage crème. Dit product is geschikt om sproeten, roodheid en oppervlakkige littekens te camoufleren. De crème bevat een SPF30 en huidherstellende ingrediënten, waardoor de crème ook geschikt is om aan te brengen na een acne- of laserbehandeling. Dermacolor is speciaal ontwikkeld om kleurafwijkingen van de huid, littekens en tatoeages te camoufleren. De crème is eenvoudig aan te brengen, is water- en veegvast, hypoallergeen en geschikt voor alle huidtypes.

Camouflerende huidbehandelingen

Naast bovenstaande camouflerende middelen bieden de huidtherapeuten van Huidtherapeut NL ook behandelingen aan die de kleurafwijking of verhevenheid kunnen verhelpen, zoals: chemische peelings, coagulatie en lasertherapie voor pigment en vaatjes. 

Laat geen honderden euro’s aan budget voor camouflagetherapie vervallen!

Controleer uw polis op camouflagetherapie of klik hier om na te gaan of u voor een vergoeding in aanmerking komt. Sommige verzekeringen vergoeden enkel de camouflerende crèmes, controleer dus goed waar u voor in aanmerking komt.

Afspraak maken

Klik hier om online een gratis consult in te plannen bij een van onze vijftien locaties om de mogelijkheden te bespreken. Huidtherapeut NL is gevestigd in: Almere, Amsterdam, Bleiswijk, Gorinchem, Leiden, Lelystad, Nijkerk, Oldebroek, Rotterdam, Sliedrecht, Weesp, Zoetermeer en Zwolle. 

Klik hier voor de tarieven per behandeling.