Mirte Rutjens

Huidtherapeut Mirte

Tijdens de opleiding tot (allround-)Schoonheidsspecialiste wist ik al meteen dat ik mensen wilde helpen met hun huid en de bijkomende huidproblemen. Hierdoor was de keuze om mij verder te ontwikkelen al snel gemaakt en ben ik direct na het afronden van deze studie begonnen met de opleiding tot huidtherapeut. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van de huid en heb ik mijn afstudeeronderzoek volbracht in Australië, waarin ik mij richtte op de behandeling van huidkanker. Na de opleiding ben ik begonnen met het uitvoeren van laserbehandelingen die voornamelijk gericht waren op het verzachten verhelpen en verbeteren van de huid en diverse huidaandoeningen zoals couperose, pigment, (acne) littekens en andere huidoneffenheden.

De combinatie van zowel de cosmetische als medische behandelingen spreken mij enorm aan. Huidtherapeut NL biedt een breed scala aan behandelingen waarbij de mogelijkheid zich voordoet om voor iedereen een passend behandelplan op te stellen, de juiste zorg te kunnen bieden en tot slot goede resultaten te kunnen behalen. Wanneer de patiënt tevreden is, ben ik ook tevreden. 

Naast huid-en oedeemtherapeut is Mirte ook Lira Clinical trainer en verzorgd ze beginners en gevorderde peeling trainingen.