Hoogwaardige laser ontharing door kwaliteit geregistreerde huidtherapeut bij Huidzorg Havenkwartier in Sliedrecht

Eerste consult gratis

Vragen of een afspraak maken voor uw eerste gratis consult
Vul uw telefoonnummer in en één van onze huidtherapeuten belt u terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt nu bij Huidzorg Havenkwartier terecht voor het verwijderen van uw ongewenste haren. U wordt behandeld door een HBO geschoolde en kwaliteit geregistreerde huidtherapeut. Dit betekent dat de huidtherapeuten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen de Huidtherapie. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, bestaat er zelfs een kans dat u de laserbehandeling in het gelaat vergoed krijgt. Huidzorg Havenkwartier (onderdeel van Huidtherapeut NL) heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Bij Huidzorg Havenkwartier wordt uitsluitend gewerkt met een echte laser. Dit betekent dat wij géén gebruik maken van lichtflitsapparaten, zoals IPL/EPL/VPL. Bij ons zult u behandeld worden met een Alexandrite ontharingslaser; de Quanta systems; Da Vinci A Laser. Deze laser kan gebruik maken van verschillende golflengten waardoor elk huidtype veilig maar ook effectief behandelt kan worden.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

De eerste afspraak is een intake. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend bij Huidzorg Havenkwartier. Tijdens deze afspraak zullen uw gegevens en relevante medische geschiedenis doorgenomen worden. Daarna vindt er een kort onderzoek plaats en wordt het behandelgebied geïnspecteerd. Op basis van de gegevens en het onderzoek zal een behandelplan worden opgesteld en krijgt u informatie en adviezen over de behandeling
mee. Indien u in aanmerking komt voor de behandeling, vindt er tijdens de intake een proefbehandeling plaats. Hierbij wordt er een klein stukje van het gebied behandelt met de gekozen methode. Dit wordt gedaan om te kijken hoe uw huid reageert op de behandeling. Op deze manier weet u ook wat u kunt verwachten van een volledige behandeling.

Werking van laserontharing

Met een laserbehandeling kunnen ongewenste haren worden verwijderd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat zich in de haar en onderin het haarzakje bevindt. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Met deze methode van ontharen kunnen in principe storende haren op elke plaats van het lichaam definitief worden verwijderd, zowel bij vrouwen als bij mannen. 

Voorafgaand aan iedere behandeling zal de huidtherapeut de instellingen van de laser aanpassen op de huidskleur, de haardikte, haarkleur en de haardichtheid. Zo wordt elke behandeling specifiek afgestemd om het meest optimale resultaat te behalen. De Alexandriet (755 nm) is het beste ontharingssysteem tot Fitzpatrick huidtype IV.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De haargroei cyclus bestaat uit drie fasen: De groeifase, de overgangsfase en de rustfase.
Elke individuele haar kan zich in een andere fase bevinden. Zo kunnen op een bepaald moment een aantal haren groeien terwijl andere dat niet doen. Die bevinden zich dan in een rustfase. Een haar die zich in de groeifase bevind reageert het beste op de behandeling. De haar zit op dat moment vast aan de haarwortel. Hierdoor kan zowel de haar als de haarwortel worden verhit. Doordat de haren zich in verschillende fase bevinden, zijn voor elke plek meerdere laserontharing behandelingen nodig. Gemiddeld zijn dit 6 tot 8 behandelingen om het maximale resultaat te behalen. Normaal gesproken zit er tussen elke behandeling 4-8 weken.

Blonde, grijze en rossige haren kunnen helaas niet door een laser worden behandeld, omdat in die haren geen pigment zit. Dit soort haren kunnen door elektrische epilatie behandeld worden.

Bij iedere behandeling zal geëvalueerd worden of er resultaat wordt behaald. Hier wordt de behandeling op afgesteld. Onder invloed van hormonen kunnen de zogeheten slapende haartjes beginnen te groeien op het lichaam. Hierdoor kan het zijn dat u na het gemiddeld aantal behandelingen onderhoudsbehandelingen nodig heeft. Haren in het gelaat/gezicht zijn meer gevoelig voor hormonen dan andere delen van het lichaam.
Hierdoor komen onderhoudsbehandelingen vaker voor bij laserontharing in het gelaat/gezicht dan op andere plekken.

Verwachting van de behandeling

De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied. Laserontharing van bijvoorbeeld alleen de bovenlip kan in een 15 minuten worden behandeld, hoe groter het gebied hoe langer de behandeling duurt. Binnen één behandeling kunnen meerdere gebieden worden gelaserd. Er wordt dan extra tijd ingepland. Tijdens de behandeling is er ruimte om vragen te stellen en wordt elke behandelkeuze uitgelegd.

Voorafgaand aan de behandeling worden de haartjes kort geschoren. Bij grotere gebieden zal in het intakegesprek worden afgesproken wanneer u de haartjes scheert voorafgaand aan de behandeling. Na de behandeling kan de huid een beetje rood zien. Dit komt doordat er hitte in de huid is geweest en de haartjes zijn verbrand. Het is van belang om de huid te koelen mocht de huid nog branderig aanvoelen. De huid kan worden gekoeld met een koude washand, ook wordt er geadviseerd om aloe vera gel te smeren om de huid te kalmeren. Naast roodheid kunnen er kleine oppervlakkige bultjes zichtbaar zijn om de haarfollikels heen. Dit noemt men perifolliculair oedeem. Dit is vocht rondom het haarzakje. Dit vocht trekt vanzelf na een aantal uur na de behandeling weg. Andere leefregels worden besproken tijdens het intakegesprek.

Resultaten behandeling

Tarieven en vergoeding

De tarieven voor laserontharing zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De prijzen zijn slecht indicatief. U kunt tijdens uw vrijblijvende en gratis consult een prijsbepaling krijgen.

Gelaat
Kin Vanaf €49,-
Bovenlip Vanaf €49,-
Bovenlip en kin Vanaf €84,-
Wangen Vanaf €49,-
Bakkebaarden Vanaf €49,-
Wenkbrauw tussenstuk Vanaf €49,-
Hals Vanaf €59,-
Gelaat geheel Vanaf €124,-
Gelaat incl. hals Vanaf €149,-
Lichaam
Oksels Vanaf €84,-
Rond tepels Vanaf €49,-
Borst vrouw tussenstuk Vanaf €49,-
Borst man Vanaf €149,-
Bikinilijn uitgebreid Vanaf €124,-
Rug Vanaf €174,-
Schouders + nek Vanaf €274,-
Rug + schouders Vanaf €274,-
Buik vrouw normaal Vanaf €99,-
Streep op buik (borst-pubis) Vanaf €49,-
Streep op buik (navel-pubis) Vanaf €49,-
Buik man Vanaf €149,-
Borst + buik man Vanaf €274,-
Bovenbenen Vanaf €149,-
Onderbenen Vanaf €149,-
Bovenbenen + bikinilijn Vanaf €234,-
Onderbenen + bikinilijn Vanaf €234,-
Armen Vanaf €184,-
Bovenarmen Vanaf €107,-
Onderarmen incl. ellebogen Vanaf €107,-
Bikinilijn uitgebreid + gehele benen Vanaf €369,-
Vaak gekozen combinaties
Bikinilijn uitgebreid + gelaat Vanaf €225,-
Bikinilijn uitgebreid + onderbenen Vanaf €250,-
Bikinilijn uitgebreid + gehele benen Vanaf €369,-
Oksels + bikinilijn uitgebreid Vanaf €173,-
Oksels + gelaat Vanaf €148,-
Oksels + onderbenen Vanaf €198,-

Huidtherapeut NL heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat u de laserbehandeling voor overbeharing in het gelaat vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. Voor de precieze vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of kunt u kijken op onze website.

Bereikbaarheid

Huidzorg Havenkwartier is gevestigd in het medisch centrum Havenkwartier. Deze is gevestigd aan de Wilhelminastraat 69A.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is de Kerk in Sliedrecht. De halte ligt op drie minuten loopafstand van de praktijk. Loop vanaf de bushalte naar het zuiden richting de Wilhelminastraat. Na 350 meter bevindt zich het medisch centrum aan uw rechterhand.

Auto

Huidzorg Havenkwartier is makkelijk te bereiken met de auto. Voor het medisch centrum waar de praktijk zich bevindt zijn gratis parkeerplekken beschikbaar voor de bezoekers van het gezondheidscentrum. Daarnaast is er ook een parkeergarage beschikbaar aan de rechter zijde van het gebouw

De praktijk bevindt zich op de eerste etage. Hiernaast is er ook een lift aanwezig waardoor de praktijk ook met een rollator of rolstoel goed bereikbaar is.
Wanneer u op de eerste etage aan komt ziet u de stoelen en de algemene balie. U hoeft zich niet te melden. U kunt plaatsnemen op een van de stoelen. Uw huidtherapeut zal u daar komen halen.

Afspraak maken

U kunt altijd een gratis en vrijblijvende intake inplannen bij een van onze huid- en oedeemtherapeuten.
De Huid- en oedeemtherapeuten van Huidtherapeut NL zijn allemaal geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Inhoudsopgave

Huidzorg Havenkwartier Sliedrecht

Wilhelminastraat 69a, 3361 XV Sliedrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 – 17:30 (1x per 14 dagen geopend)
Dinsdag
08:30 – 16:30
Woensdag
09:00 – 13:00
Donderdag
08:30 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:30

Eerste consult gratis

Vragen of een afspraak maken voor uw eerste gratis consult
Vul uw telefoonnummer in en één van onze huidtherapeuten belt u terug:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt nu bij Huidzorg Havenkwartier terecht voor het verwijderen van uw ongewenste haren. U wordt behandeld door een HBO geschoolde en kwaliteit geregistreerde huidtherapeut. Dit betekent dat de huidtherapeuten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen de Huidtherapie. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, bestaat er zelfs een kans dat u de laserbehandeling in het gelaat vergoed krijgt. Huidzorg Havenkwartier (onderdeel van Huidtherapeut NL) heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Bij Huidzorg Havenkwartier wordt uitsluitend gewerkt met een echte laser. Dit betekent dat wij géén gebruik maken van lichtflitsapparaten, zoals IPL/EPL/VPL. Bij ons zult u behandeld worden met een Alexandrite ontharingslaser; de Quanta systems; Da Vinci A Laser. Deze laser kan gebruik maken van verschillende golflengten waardoor elk huidtype veilig maar ook effectief behandelt kan worden.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

De eerste afspraak is een intake. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend bij Huidzorg Havenkwartier. Tijdens deze afspraak zullen uw gegevens en relevante medische geschiedenis doorgenomen worden. Daarna vindt er een kort onderzoek plaats en wordt het behandelgebied geïnspecteerd. Op basis van de gegevens en het onderzoek zal een behandelplan worden opgesteld en krijgt u informatie en adviezen over de behandeling
mee. Indien u in aanmerking komt voor de behandeling, vindt er tijdens de intake een proefbehandeling plaats. Hierbij wordt er een klein stukje van het gebied behandelt met de gekozen methode. Dit wordt gedaan om te kijken hoe uw huid reageert op de behandeling. Op deze manier weet u ook wat u kunt verwachten van een volledige behandeling.

Werking van laserontharing

Met een laserbehandeling kunnen ongewenste haren worden verwijderd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat zich in de haar en onderin het haarzakje bevindt. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Met deze methode van ontharen kunnen in principe storende haren op elke plaats van het lichaam definitief worden verwijderd, zowel bij vrouwen als bij mannen. 

Voorafgaand aan iedere behandeling zal de huidtherapeut de instellingen van de laser aanpassen op de huidskleur, de haardikte, haarkleur en de haardichtheid. Zo wordt elke behandeling specifiek afgestemd om het meest optimale resultaat te behalen. De Alexandriet (755 nm) is het beste ontharingssysteem tot Fitzpatrick huidtype IV.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De haargroei cyclus bestaat uit drie fasen: De groeifase, de overgangsfase en de rustfase.
Elke individuele haar kan zich in een andere fase bevinden. Zo kunnen op een bepaald moment een aantal haren groeien terwijl andere dat niet doen. Die bevinden zich dan in een rustfase. Een haar die zich in de groeifase bevind reageert het beste op de behandeling. De haar zit op dat moment vast aan de haarwortel. Hierdoor kan zowel de haar als de haarwortel worden verhit. Doordat de haren zich in verschillende fase bevinden, zijn voor elke plek meerdere laserontharing behandelingen nodig. Gemiddeld zijn dit 6 tot 8 behandelingen om het maximale resultaat te behalen. Normaal gesproken zit er tussen elke behandeling 4-8 weken.

Blonde, grijze en rossige haren kunnen helaas niet door een laser worden behandeld, omdat in die haren geen pigment zit. Dit soort haren kunnen door elektrische epilatie behandeld worden.

Bij iedere behandeling zal geëvalueerd worden of er resultaat wordt behaald. Hier wordt de behandeling op afgesteld. Onder invloed van hormonen kunnen de zogeheten slapende haartjes beginnen te groeien op het lichaam. Hierdoor kan het zijn dat u na het gemiddeld aantal behandelingen onderhoudsbehandelingen nodig heeft. Haren in het gelaat/gezicht zijn meer gevoelig voor hormonen dan andere delen van het lichaam.
Hierdoor komen onderhoudsbehandelingen vaker voor bij laserontharing in het gelaat/gezicht dan op andere plekken.

Verwachting van de behandeling

De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied. Laserontharing van bijvoorbeeld alleen de bovenlip kan in een 15 minuten worden behandeld, hoe groter het gebied hoe langer de behandeling duurt. Binnen één behandeling kunnen meerdere gebieden worden gelaserd. Er wordt dan extra tijd ingepland. Tijdens de behandeling is er ruimte om vragen te stellen en wordt elke behandelkeuze uitgelegd.

Voorafgaand aan de behandeling worden de haartjes kort geschoren. Bij grotere gebieden zal in het intakegesprek worden afgesproken wanneer u de haartjes scheert voorafgaand aan de behandeling. Na de behandeling kan de huid een beetje rood zien. Dit komt doordat er hitte in de huid is geweest en de haartjes zijn verbrand. Het is van belang om de huid te koelen mocht de huid nog branderig aanvoelen. De huid kan worden gekoeld met een koude washand, ook wordt er geadviseerd om aloe vera gel te smeren om de huid te kalmeren. Naast roodheid kunnen er kleine oppervlakkige bultjes zichtbaar zijn om de haarfollikels heen. Dit noemt men perifolliculair oedeem. Dit is vocht rondom het haarzakje. Dit vocht trekt vanzelf na een aantal uur na de behandeling weg. Andere leefregels worden besproken tijdens het intakegesprek.

Resultaten behandeling

Tarieven en vergoeding

De tarieven voor laserontharing zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De prijzen zijn slecht indicatief. U kunt tijdens uw vrijblijvende en gratis consult een prijsbepaling krijgen.

Gelaat
Kin Vanaf €49,-
Bovenlip Vanaf €49,-
Bovenlip en kin Vanaf €84,-
Wangen Vanaf €49,-
Bakkebaarden Vanaf €49,-
Wenkbrauw tussenstuk Vanaf €49,-
Hals Vanaf €59,-
Gelaat geheel Vanaf €124,-
Gelaat incl. hals Vanaf €149,-
Lichaam
Oksels Vanaf €84,-
Rond tepels Vanaf €49,-
Borst vrouw tussenstuk Vanaf €49,-
Borst man Vanaf €149,-
Bikinilijn uitgebreid Vanaf €124,-
Rug Vanaf €174,-
Schouders + nek Vanaf €274,-
Rug + schouders Vanaf €274,-
Buik vrouw normaal Vanaf €99,-
Streep op buik (borst-pubis) Vanaf €49,-
Streep op buik (navel-pubis) Vanaf €49,-
Buik man Vanaf €149,-
Borst + buik man Vanaf €274,-
Bovenbenen Vanaf €149,-
Onderbenen Vanaf €149,-
Bovenbenen + bikinilijn Vanaf €234,-
Onderbenen + bikinilijn Vanaf €234,-
Armen Vanaf €184,-
Bovenarmen Vanaf €107,-
Onderarmen incl. ellebogen Vanaf €107,-
Bikinilijn uitgebreid + gehele benen Vanaf €369,-
Vaak gekozen combinaties
Bikinilijn uitgebreid + gelaat Vanaf €225,-
Bikinilijn uitgebreid + onderbenen Vanaf €250,-
Bikinilijn uitgebreid + gehele benen Vanaf €369,-
Oksels + bikinilijn uitgebreid Vanaf €173,-
Oksels + gelaat Vanaf €148,-
Oksels + onderbenen Vanaf €198,-

Huidtherapeut NL heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat u de laserbehandeling voor overbeharing in het gelaat vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. Voor de precieze vergoeding kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of kunt u kijken op onze website.

Bereikbaarheid

Huidzorg Havenkwartier is gevestigd in het medisch centrum Havenkwartier. Deze is gevestigd aan de Wilhelminastraat 69A.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is de Kerk in Sliedrecht. De halte ligt op drie minuten loopafstand van de praktijk. Loop vanaf de bushalte naar het zuiden richting de Wilhelminastraat. Na 350 meter bevindt zich het medisch centrum aan uw rechterhand.

Auto

Huidzorg Havenkwartier is makkelijk te bereiken met de auto. Voor het medisch centrum waar de praktijk zich bevindt zijn gratis parkeerplekken beschikbaar voor de bezoekers van het gezondheidscentrum. Daarnaast is er ook een parkeergarage beschikbaar aan de rechter zijde van het gebouw

De praktijk bevindt zich op de eerste etage. Hiernaast is er ook een lift aanwezig waardoor de praktijk ook met een rollator of rolstoel goed bereikbaar is.
Wanneer u op de eerste etage aan komt ziet u de stoelen en de algemene balie. U hoeft zich niet te melden. U kunt plaatsnemen op een van de stoelen. Uw huidtherapeut zal u daar komen halen.

Afspraak maken

U kunt altijd een gratis en vrijblijvende intake inplannen bij een van onze huid- en oedeemtherapeuten.
De Huid- en oedeemtherapeuten van Huidtherapeut NL zijn allemaal geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Huidtherapeut NL