Lauren van der Schuur

Huidtherapeut Lauren

Mijn naam is Lauren van der Schuur en ik ben afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn eindstage bij Huidtherapeut NL werd mij bij Huidtherapeut NL een baan aangeboden. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen!

Mijn studiekeuze was snel gemaakt, want ik vind de combinatie van het menselijk lichaam en huidaandoeningen ontzettend interessant. Daarbij kent de huidtherapie zowel een medisch als cosmetisch aspect, en dat maakt het een erg afwisselend vakgebied. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat onze behandelingen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Vaak overleggen we hiervoor ook met andere (para-)medici zoals huisartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten, om zo de patiënt de meest optimale behandeling te kunnen bieden. Als ik na een behandeling te horen krijg dat een iemand weer eens een activiteit die ze lang niet heeft kunnen doen met succes heeft uitgevoerd, of iemands zichtbare huidaandoening zodanig is afgenomen dat hij weer zelfverzekerd over straat gaat, is mijn missie geslaagd. Daar doe ik het voor!

Huidtherapeut Team

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een
gratis consult?
Onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten helpen u graag verder!

Vul het formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

U kunt ook bellen naar
088-5053200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunt een een afspraak maken?

Op basis van de adviezen en informatie van Ministerie van VWS en de richtlijnen van het RIVM (30 april) gaan wij de reguliere zorg weer opschalen. Om die hervatting voor u en voor ons zo veilig mogelijk te maken zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk. We stellen het dan ook erg op prijs als u dit bericht goed gelezen heeft en onderstaande vragen beantwoordt bij het maken van een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.