Andrea Bandstra

Huidtherapeut Andrea

Op de middelbare school heb ik zelf erg veel last gehad van een combinatie van acne en eczeem, met name in mijn gezicht. Nadat ik bij de huisarts en dermatoloog was geweest, werd ik doorgestuurd naar een huidtherapeut. Op deze manier heb ik kennisgemaakt met het beroep. Doordat ik zelf patiënt was, voelde ik hoe dankbaar ik was dat een huidtherapeut mij kon helpen met mijn huidproblemen. De combinatie van het behandelen van mensen met een huidprobleem en het leren van de medische achtergrond sprak mij erg aan. Dit heeft mij doen besluiten om zelf ook de opleiding te willen gaan doen. 

Ik ben afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na de vierjarige studie heb ik eerst de tijd genomen om samen met mijn vriend een wereldreis te maken. Na een jaar ben ik teruggekomen om met heel veel motivatie eindelijk mijn vaardigheden die ik op de studie heb geleerd in de praktijk te brengen. Ik ben werkzaam in de vestiging in Weesp, Amsterdam en Rotterdam.

Huidtherapeut Team

Afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor een
gratis consult?
Onze HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten helpen u graag verder!

Vul het formulier in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

U kunt ook bellen naar
088-5053200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunt een een afspraak maken?

Op basis van de adviezen en informatie van Ministerie van VWS en de richtlijnen van het RIVM (30 april) gaan wij de reguliere zorg weer opschalen. Om die hervatting voor u en voor ons zo veilig mogelijk te maken zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk. We stellen het dan ook erg op prijs als u dit bericht goed gelezen heeft en onderstaande vragen beantwoordt bij het maken van een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.