Huidtherapeut NL maakt gebruik van Lira Clinical peelings.

Waarom Lira Clinical?

  • Lira Clinical’s peelings zijn ontwikkeld voor alle huidtypen. Voorheen was het alleen mogelijk voor de lichtere huidtypen en nu kunnen de peelings ook toegepast worden voor de getinte en donkere huidtypen.
  • De peelings zijn geschikt voor alle seizoenen, dit in tegenstelling tot vroeger. Toen werden alleen peelings in de lente en herfst uitgevoerd. Lira Clinical maakt het mogelijk om specifieke behandelingen in alle seizoenen aan te bieden.
  • Daarnaast zijn het geen standaard peelings. In plaats van om de zes weken hetzelfde peeling toe te passen, waardoor verdere resultaten uitbleven.

The Guide and Protect System (GPS Systeem) van Lira Clinical.  Het GPS systeem is ontwikkeld om op een veilige manier de juiste peeling voor het juiste moment te bepalen.  Hierdoor kunnen de peelings afgestemd worden op individuele behoeften.

Om die redenen gebruiken de huidtherapeuten van Huidtherapeut NL Lira Clinical producten tijdens hun behandelingen.

Indicaties

Uniek aan deze peelings is de variatie in sterkten en werkzame stoffen. De peelings bieden een optimaal resultaat bij de volgende indicaties:

Acne, anti-aging, beschadigde huid, combinatie huid, droge huid, hypersensitive huid, littekens, pigmentatie, rosacea en vette huid

Ingrediënten

De peelings van Lira Clinical zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën, plant stamcellen, polypeptiden, mineralen en antioxidanten . Door deze unieke combinatie van verschillende ingrediënten, met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen staan de peelings garant voor meer resultaat en de huidproblemen kunnen effectief en efficiënt worden aangepakt.

De plant stamcellen verhogen energie level van de huid, zodat er beter en sneller herstel plaats kan vinden. In vergelijking met andere peelings van dezelfde sterkte, hebben Lira Clinical peelings een relatief korte herstelperiode.

Diverse peptiden in de peelings stimuleren het herstelproces van dermaal collageen en elastine. Daarnaast hebben peptiden een verstrakkend effect op de huid.

Mineralen zijn natuurlijke helende componenten en de ideale ingrediënten geleider voor huidverzorging.

Als vrije radicalen huidcellen aanvallen dan veroorzaken ze veel van de bekende tekenen van veroudering: rimpels en bruine vlekken. Zoals hun naam impliceert, neutraliseren antioxidanten deze reactieve zuurstofverbindingen. Als antioxidanten op de huid worden aangebracht, verminderen ze ontstekingen en zorgen ze tot op zekere hoogte voor bescherming van huid tegen beschadigingen. Of nu het doel is, het verbeteren van een oudere huid, pigmentkleuren te egaliseren, een slechte/ doffe huid verbeteren, ontstekingen remmen, fijne lijntjes verminderen, grove poriën of rimpels tegengaan, antioxidanten verbeteren de gezondheid en de vitaliteit van de huid in al deze gevallen. Lira Clinical gebruikt vele antioxidanten zoals Groene thee extract, açai en zwarte bes en granaatappel