Acnetherapie in Weesp

Bij Huidzorg Weesp kan je terecht voor een acne behandeling die zich focust op je eigen huidtype. Bij Huidzorg Weesp weten wij namelijk dat elke huid weer anders is. De behandeling begint met het maken van een analyse van de huid waarbij ook een persoonlijk behandelplan opgesteld wordt. Tijdens de behandeling zal er constant geëvalueerd worden en wordt er gekeken of de huidige behandelwijze nog steeds de meest geschikte is voor de huid. We hanteren korte wachttijden en een intake is geheel kosteloos en vrijblijvend. Voor het inplannen van een afspraak kunt ons bellen of mailen. Bij Huidzorg Weesp wordt uitsluitend gewerkt met paramedisch opgeleide huidtherapeuten en elke therapeut staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Een acne behandeling wordt soms vergoed door de zorgverzekeraar, mits u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u controleren bij de polis van uw verzekering of in ons overzicht van vergoedingen voor acnetherapie.

Kosten

Zoals eerder genoemd is een intake altijd gratis en vrijblijvend.

De kosten van de verschillende behandelingen bij Huidzorg Weesp:

  • Standaard acne behandeling zonder chemische peeling: vanaf €40,00
  • Acne behandeling met chemische peeling: vanaf €65,00

Indien u er voor kiest om 3 behandelingen vooruit te betalen krijgt u de 3e behandeling voor de helft van de prijs.

Wat u kunt verwachten van een behandeling

In de video hieronder ziet u een van onze huidtherapeuten een behandeling uitvoeren.

Tijdens de eerste afspraak, de intake, zullen we allereerst uw gegevens en relevante medische geschiedenis met u doornemen. Hierbij wordt er gekeken of er mogelijk sprake is van (relatieve) contra-indicaties, waardoor een behandeling mogelijk geen optie is. Er zal ook goed naar de huid gekeken worden en, met uw toestemming, worden er foto’s gemaakt die in uw dossier worden opgeslagen. Aan de hand van deze huidanalyse wordt vervolgens een behandelplan op maat opgesteld en u krijgt adviezen en informatie mee over de behandeling. Indien u de behandeling wilt declareren bij de verzekering zijn we verplicht om identificatie te vragen. U kunt hiervoor een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort meenemen. Indien we geen conta-indicaties tegen komen kunnen we samen met u een afspraak inplannen om te gaan starten met de behandeling.

Locatie

Huidzorg Weesp is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum van het Tergooi Ziekenhuis aan de Korte Muiderweg 2A, 1382 LR Weesp: op de begane grond na de ingang, voor de balie rechts.

Huidzorg Weesp