Acnetherapie bij Huidzorg Amsterdam Oosterpark

Bij Huidzorg Amsterdam Oosterpark maken wij gebruik van een verschillende behandelmethoden  voor de behandeling van acneklachten. Het behandelplan wordt opgesteld aan de hand van een analyse van de huid waar we kijken naar onder andere het huidtype en type acne. Wij werken binnen Huidzorg Amsterdam Oosterpark uitsluitend met huidtherapeuten die paramedisch opgeleid zijn en geregistreerd staan in het kwaliteitsregister paramedici.

We hebben een korte wachttijd en de intake is altijd kosteloos en vrijblijvend. Wij zijn zowel telefonisch, als per email te bereiken.  Ook voor vragen kunt u ons altijd bellen of een email sturen. 

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Afhankelijk van het type verzekering is het mogelijk om een acne behandeling vergoed te krijgen bij de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. U kunt dit controleren door uw  verzekeringspolis te raadplegen of ons overzicht van vergoedingen voor acnetherapie bij zorgverzekeraars te controleren. 

Via deze weg kunt u tevens meteen een afspraak bij ons inplannen.

Kosten

De prijs van een acne behandeling ligt aan het type behandeling.

  • Eerste consult: Gratis en altijd vrijblijvend
  • Standaard acne behandeling zonder chemische peeling vanaf €40,00
  • Acne behandeling met chemische peeling vanaf €65,00

Korting bij meerdere behandelingen

Indien u  3 behandelingen vooruitbetaalt dan krijgt 50% korting op de 3e behandeling. Dit geld zowel voor een standaard acne behandeling als een acne behandeling met een chemische peeling. 

Wat u kunt verwachten van een behandeling

Het eerste intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze zogenaamde intake zullen uw gegevens en relevante medische geschiedenis worden doorgenomen. Er wordt hierbij gekeken of er mogelijk ook contra-indicaties (reden om niet te behandelen red.) aanwezig zijn. Hierna zal er goed  naar de huid gekeken worden, en worden er -met uw toestemming- foto’s gemaakt voor in uw dossier. Door de foto’s kan het resultaat van de behandelingen worden gemonitord. Vervolgens wordt er aan de hand van deze huidanalyse een behandelplan op maat opgesteld en krijgt u adviezen mee over de behandelingen. Als u de behandelingen wilt declareren bij de verzekering zijn we verplicht u om identificatie te vragen. U kunt zich identificeren met een rijbewijs, paspoort of ID kaart. Als er geen sprake is van contra-indicaties plannen we samen een afspraak in voor uw eerste behandeling.

Meer informatie gewenst? Lees onze informatie over acnetherapie.

Locatie

Wij zitten gelegen op loopafstand van het OLVG oost gelegen aan de Oosterparkstraat.

Openbaar vervoer:  Halte weesperplein, vanaf deze metrohalte loopt u in ongeveer 5 minuten naar de praktijk. 

Andreas Bonnstraat 6, 1091 AX Amsterdam