Bij Huidtherapie Nijkerk maken wij gebruik van een unieke werkwijze voor acne die zich focust op de verschillende huidtypes. Het is namelijk zo dat elke huid weer anders is. Het begin van deze werkwijze ligt bij het maken van een analyse van de huid waaruit we een persoonlijk behandelplan opstellen. Tijdens de behandelingen wordt er constant geëvalueerd en gekeken of de huidige behandeling nog steeds de meest geschikte is voor de huid. We hebben korte wachttijden en de intake is kosteloos en vrijblijvend. U kunt ons bellen om telefonisch een afspraak te maken, maar wij zijn ook bereikbaar via ons e-mailadres. Wij werken uitsluitend met huidtherapeuten die paramedisch opgeleid zijn en geregistreerd staan in het kwaliteitsregister paramedici.

Mogelijke vergoeding van de behandeling

Het is mogelijk om een acne behandeling vergoed te krijgen bij de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. U kunt dit controleren bij uw verzekeringspolis of de link beneden gebruiken voor controle. U kunt dan ook meteen een afspraak bij ons inplannen.

https://www.huidtherapeut.nl/tarieven-en-vergoedingen/vergoeding-voor-acnetherapie-bij-zorgverzekeraars/

Kosten

Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend

Standaard acnebehandeling zonder chemische peeling vanaf €40,00

Acne behandeling met chemische peeling vanaf €65,00

Indien u  3 behandelingen vooruitbetaalt dan krijgt 50% korting op de 3e behandeling.

De behandeling en wat u er van kunt verwachten

Zoals eerder vernoemd is een consult bij Huidtherapie Nijkerk altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze zogenaamde intake zullen uw gegevens en relevante medische geschiedenis worden doorgenomen. Er wordt hierbij gekeken of er mogelijk ook contra-indicaties aanwezig zijn, waardoor behandeling niet mogelijk is. Ook wordt er goed naar de huid gekeken en worden er, met uw toestemming, foto’s gemaakt voor in uw dossier. Vervolgens wordt er aan de hand van deze huidanalyse een behandelplan op maat opgesteld en krijgt u adviezen mee over de behandeling. Als u de behandelingen wilt declareren bij de verzekering zijn we verplicht u om identificatie te vragen. U kunt zich identificeren met een rijbewijs, paspoort of ID kaart. Als er geen sprake is van contra-indicaties plannen we samen met u een afspraak in voor uw eerste behandeling.

https://www.huidtherapeut.nl/behandelingen/acnetherapie/

Locatie:

Huidtherapie Nijkerk is gevestigd  in het gezondheidscentrum de Nije Veste aan Oranjelaan 83-85, 3862 CX Nijkerk op de eerste verdieping. Een oedeembehandeling is indien nodig ook aan huis.

088-5053200

nijkerk@huidtherapeut.nl